Renhold i Drammen

Leter din bedrift etter noen som driver med renhold i Drammen? Da er Real Facility Services midt i blinken for dere. Vi har 30 års erfaring i bransjen.

Drammen huser en rekke små og store arbeidsplasser. Real Facility Services tilbyr renhold i Drammen for bedrifter av alle størrelser og typer. La oss gjøre det skinnende rent – så kan dere fokusere på andre ting. Vi har fleksible løsninger, oversiktlige planer og høy kvalitet.

Vi rengjør for bedrifter over hele Drammensregionen

Drammen er en by med mange kontorbygg, kjøpesentre, butikker, skoler, restauranter og andre lokaler. Vi driver med rengjøring over hele byen for mange ulike bedrifter. Real Facility Services har 30 års erfaring fra bransjen. Hos oss får du rengjøring av høy kvalitet, serviceinnstilte medarbeidere og en løsning skreddersydd for din bedrift.

Du trenger ikke bekymre deg for hvor bedriften ligger. Real Facility Services hjelper dere enten dere holder til ved Gulskogen, midt på Bragernes torg eller på Strømsø. Vi har kapasitet til å rengjøre både små og store lokaler. Hvis din bedrift trenger renhold i Drammen, er vi her for dere.

Hva kan Real Facility Services gjøre for din bedrift?

Hos oss får dere fleksible løsninger. Dere bestemmer selvsagt selv hvor ofte vi skal komme for å rengjøre. Sammen skreddersyr vi en plan som passer din bedrift. Real Facility Services tilbyr daglig eller periodisk renhold i Drammen – det er opp til dere hvor ofte vi kommer.

Les mer om de ulike tjenestene vi tilbyr under. Vi finner en løsning som passer til din bedrift, enten dere vil at vi skal komme hver dag, utvalgte dager, annenhver uke, en gang i måneden eller enda sjeldnere. 

Daglig

Real Facility Services utfører daglig rengjøring av høy kvalitet. Vi holder oss oppdatert på det nyeste og driver nøye kvalitetssikring. Derfor bruker vi moderne metoder, miljøvennlig produkter og har gode systemer. Slik sikrer vi et godt resultat.

Slike faktorer er viktige, men vi mener at det som virkelig skiller god rengjøring fra dårlig rengjøring, er de som faktisk utfører det. Motiverte og dyktige medarbeidere utgjør den aller største forskjellen. 

Våre dyktige servicemedarbeidere trives på jobb. Vi er selvsagt godkjent av Arbeidstilsynet. Dette kan du sjekke i renholdsregisteret. Registeret sikrer at bransjen følger loven.

En ren arbeidsplass fører til bedre trivsel, helse, miljø, produktivitet og skaper et godt førsteinntrykk. Vi rengjør kontorlokaler, kjøpesenter, butikklokaler, skoler og restauranter.

Periodisk

Med periodisk rengjøring får dere både rene lokaler og lave kostnader. Sammen finner vi en løsning som passer din bedrift. Budsjettet avtales på forhånd, og er for et år av gangen. Vi setter opp en oversiktlig årsplan som er enkel å følge med på. 

Tjenesten inkluderer blant annet: hovedrengjøring, vinduspuss, skuring, boning, rehabilitering og sliping av parkett, teppe- og møbelrens.

Smitte

Vi driver også med smittevask. Dette er et viktig grep for å stoppe smittespredning. Selvsagt er det blitt spesielt viktig under pandemien, men slik vask bidrar ikke bare til mindre smitte av Covid-19. Andre sykdommer med lignende smittemønster, som influensa, kan man også få via kontaktsmitte.

FHI har anbefalt daglig rengjøring av lokaler hvor det er mange som ferdes. Vi tilbyr smitterenhold, desinfisering og hovedrengjøring. Fokuset ligger på spesielt utsatte områder. Eksempelvis gjelder dette dørhåndtak, lysbrytere, keyboards, kaffemaskiner, printere og lignende.

Vi dekker det sentrale Østlandet

Vi tilbyr ikke kun renhold i Drammen, vi har også kontorer i Porsgrunn, og vi dekker det meste av Østlandet. Derfor må du ikke nøle med å ta kontakt enten du ønsker renhold i Drammen eller utenfor. Vi i Real Facility Services holder kontoret rent for deg. 

Ønsker du å vite mer? Eller har du noen spørsmål? Vi gir deg gjerne mer informasjon om våre tjenester. Du får svar på e-post innen kort tid – vi ser frem til å høre fra deg.